Salam Warahmah..AIR! AIR! AIR!  tiada kata lain yg dpt sy nyatakan disini buat mengingati diri sy dan anda sekalian.. Tahukah anda berapa litre Air yg telah anda consume hari ini? cukup kah? Secara normalnya badan kita memerlukan 75% air. Tak cukup? Haaa jgn terkejut jika kita mudah mendapat penyakit. AIR adalah faktor utama dalam pengjagaan kesihatan.Sekurang2nya 3L air sehari. Tapi harus diingat, AIR yg macam mana pulak kita perlu ambil? Memang tak boleh dinafikan , produk AIR mineral terlalau banyak dipasaaran. sekarang ini. Pilih lah yg terbaik yang boleh merawat penyakit yg kita alami..Air , fungsi terbaiknya ialah melarutkan. Dan pelbagai lagi kebaikan AIR. Jadi, jangan bertangguh lagi mulakan hari ini juga dengan meminum air kosong sebanyak 8 glas  atau 3 liter sehari. Anda pasti dapat merasakan  kelainan pada body kita, Tapi untuk mendapat kesan yg cepat, cuba lah ECPI 2 botol  sehari selama seminggu. Bermakna anda misti beli sekotak ECPI, , yg mana sekotak berisi 12 botol . Telephone lah sy untuk berkongsi pengalaman anda . Apa anda rasa, Sakit? segar/ ATAU apa? Cerita dgn sy. 10 panggilan pertama akan diberi rawatan TERAPHY 50% potongan selama 5 hari..
   .Apa itu ECPI?
ECPI adalah produk kpd elektrolisis ringan yg berlaku pd unit air yg terionisasi atau satu proses penambahan ion negative melalui pelepasan O3  (ozon) drp prosess ionisasi ozon kedlm air pd kadar (isipadu) dan kelajuan tertentu dgn bantuan mesin ioniser. Pembuatan air ECPI, sifat, dan cara kerjanya dlm tubuh manusia akan dijelaskan. ECPI adalah air paip yg dirawat bkn hanya dgn proses penyaringan (filtration) atau osmosis songsang (RO) sahaja tetapi juga telah direformasi utk membentuk air yg telah tereduksi dgn kemampuan mendermakan lebih byk electron kpd oksigen aktif didlm tubuh utk menghalang proses oksidasi pd sel normal. .

Yang paling istemewa ECPI mempunyai magnetic influx dlm bentuk tenaga2 yg dikhususkan dlm kesihatan sel, tisu, organ2 dan menyembuhkan penyakit dan imbalance dari A - Zsamaada mental atau pun fizikal dan merupakan makanan kesihatan. Memori drp magnetic influx sgt berguna dan diambil oleh central nervous system (CNS) berdasarkan keperluan tubuh kekal sihat dan cara pengambilannya menggunakan hukum potential different..

Kesimpulannya disini, ECPI mampu merawat penyakit bermula dari puncanya hingga keakar umbi, dgn IZIN. Penyahan penyakit bermula dari sistem saraf pusat (CNS) hingga kehujung jari kaki, DNA, sel tisu dan organ keluar dari tubuh melalui kulit.

ECPI adalah air yg pertama yg seimbang dari segi tenaga jisim dan gelombang seperti mana e=mc=hf..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda: